Vizitarea sau folosirea site-ului ricoh-service.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

ricoh-service.ro este administrat de DALI GROUP CONSULTING SRL cu sediul in Bucureşti Sectorul 5, Str. MIZILENI, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/11265/2016, CUI RO24633379.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului ricoh-service.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Livrare:
Livrarea se efectueaza in prin Curier rapid in 2 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc, iar costul este 25 lei + TVA.
Pentru comenzile peste 500 lei, transportul este gratuit.

Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate sunt exprimate in euro si includ TVA.
Plata produselor se efectueaza online, sau ramburs, in lei, la cursul valutar din ziua palsarii comenzii.

Politica de retur:
Produsele cumparate pot fi returnate in 14 zile de la achizitionare.
Pentru retur si rambursare a comenzii trimiteti un email la adresa: comenzi@ricoh-service.ro

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului ricoh-service.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea DALI GROUP CONSULTING SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.ricoh-service.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@ricoh-service.ro.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telefon cu interventie umana;
c) adresa de posta electronica (e-mail)
d) imprimat neadresat;
e) imprimat adresat;
f) scrisoare tipizata;

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile site-ului ricoh-service.ro.