Cartuse imprimanta

Avatanjul cartuselor pentru imprimante

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

 
Costuri de achizitie reduse
85%
Garantie suplimentara
95%
Durata de viata
80%

Cartuse imprimanta Ricoh

Cartusele sunt componente ale unei imprimante ce contine cerneala care este imprimata pe hartie odata ce procesul este activat. Fiecare cartus de imprimanta contine unul sau mai multe rezervoare si in functie de model acestea pot contine contacte sau un chip electronic care comunica cu functiile imprimantei. Anumite produse utilizeaza cerneala termica, cartusele fiind dotate in cadrul rezervoarelor cu placi de metal utilizate pentru incalzire.

Buna functionare a imprimarii depinde de calitatea circulatie a cernelei unui cartus de imprimanta iar in conditiile in care un cartus imprimanta nu este intretinut corespunzator, cerneala se poate usca dand senzatia ca cartusul este gol. Cerneala uscata poate fi curata la capul cartusului printr-o frecare usoara cu alcool izopropilic aplicat pe un prosop palt de hartie.

Compania noastra va pune la dispozitie cartuse imprimanta ieftine produse de Ricoh si o gama larga de cartuse compatibile cu diverse modele de imprimante. De asemenea va mai stam la dispozitie cu servicii profesioniste pentru incarcare cartuse cat si pentru curatare cartuse imprimanta.

Citeste mai mult

Modele de cartuse imprimanta

In cele mai multe dintre cazuri o imprimanta este alcatuita din doua tipuri de cartuse: unul negru si altor color, conceput la randul sau dintr-o serie de culori, cele mai uzuale fiind rosu verde si albastru ce pot avea fiecare cate un cartus iar prin combinatie se poate obtine o gama larga de culori. De asemenea in functie de utilitatea produsului va putem pune la dispozitie si cartuse imprimanta special concepute pentru a printa fotografii.

 
0
Număr mișto
0
Echipamente vandute
0
Clienti
0
Reparatii efectuate

Preturi cartuse imprimanta

Cartusele sunt costisitoare, de cele mai multe ori pretul depaseste asteptarile cumparatorului, costul reprezentand in majoritatea cazurilor o importanta parte din produsul in sine. O modalitate eficienta de incarcare a unui cartus se poate face prin modificarea unui produs original pentru a permite o alimentare continua a acestuia, de asemenea exista si kituri care va permite o incarcare manuala a cartusului de fiecare data cand acesta se goleste. In anumite cazuri varianta cea mai optima o reprezinta achizitionarea unei noi imprimante, decat inlocuirea unui cartus, majoritatea producatorilor ofera preturi foarte accesibile imprimantelor avand un profit urias de pe urma cartuselor. Compania noastra va pune la dispozitie servicii eficiente si ieftine de umplere si de reutilizare a unui cartus la preturi extrem de competitive.

Comenzi cartuse imprimante Ricoh

Pentru comenzi cartuse imprimante, detalii tehnice ne gasiti la adresa din Romania, Bucuresti, Strada Banat 28C, Sector 1, 010934 intre orele 09.00 si 18.00 de Luni-Vineri sau la numarul de telefon 0729220991 pentru Bucuresti, Prahova sau Buzau, si la numarul 0729488222 pentru Braila, Galati si Constanta. De asemenea va stam la dispozitie si prin email cu detalii suplimentare legate de cartuse imprimante la adresa office@ricoh-service.ro.