Imprimante second hand

Avatanjul imprimantelor second hand

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

Costuri de achizitie reduse
85%
Garantie suplimentara
95%
Durata de viata
80%

Imprimante second hand Ricoh

Compania noastra va ofera o gama larga de imprimante second hand, copiatoare sau multifunctionale la preturi competitive. Toate produsele sunt verificate, reconditionate si in stare perfecta de functionalitate pentru a servi unor game variate de functionalitati si spatii precum: birouri, productie sau pentru spatii mai mici ca dimensiune.

Avantajul achizitionari unor imprimante second hand este diferenta de preturi iar compania noastra imbunatateste toate produsele pentru o mai lunga durata de viata, aditional oferindu-va chiar si garantie.

Solutii de inchiriere si finantare multifunctionale alb negru si color

Compania noastra ofera imprimante profesionale second hand produse de Ricoh in Bucuresti dar si in restul tarii, in zone precum Buzau, Prahova sau in vestul tarii. De-a lungul timpul am dobandit o incredere de achizitionare din partea clientilor nostrii in special din Bucuresti datorita conditiilor produselor pe care le oferim spre vanzare sau inchiriere si preturilor pe care le oferim.

Toate produsele utilizate sunt reconditionate, testate, fiind siguri ca acestea se ridica la cele mai inalte standarde de functionare. Daca discutam despre impriante second hand preturi, acestea difera in functie de modelul ales, functionalitati si accesorii. De asemenea aveti la dispozitie si inchirierea acestor produse, avand abonamente si preturi imprimante second hand extrem de avantajoase.

Citeste mai mult
0
Număr mișto
0
Echipamente vandute
0
Clienti
0
Reparatii efectuate

Comenzi imprimante second hand Ricoh

Compania noastra va poate ghida cu eficienta in alegerea produsului dorit si va poate furniza informatiile necesare legate de imprimantele second hand atat prin email la office@ricoh-service.ro sau la telefon 0729220991.