Imprimante Ricoh

Imprimante second hand

Compania noastra va ofera o gama larga de imprimante second hand la preturi competitive. Toate produsele sunt verificate, reconditionate si in stare perfecta de functionalitate pentru a servi unor game variate de functionalitati.

Imprimante gel

Noile modele de imprimante economice cu gel de la Ricoh au rolul de a micsoara costul de intretinere si de functionare, de asemenea concentratia de cerneala este ajustata cu continutul lasand in urma o imprimare clara.

Imprimante laser

Compania noastra va pune la dispozitie pentru achizitie sau inchiriere imprimante laser monocrom si color la preturi competitive. Produse ofera o imprimare de inalta calitate, fiabilitate si eficienta.

Reparatii imprimante Ricoh

Compania noastra este specializata in reparatii de imprimante din gama Ricoh indiferent de modelul produsului sau de utilitatea lui. De aceea daca intampinati probleme, echipa noastra poate creste performantele de printare fara a face rabat de calitate.

Consumabile

Daca sunteti in cautarea unor piese originale de imprimanta, generice si reclicabile la preturi convenabile, compania noastra va pune la dispozitie o serie de produse si servicii de calitate superioara, axandu-ne strict pe marca Ricoh.

Cartuse imprimante

Va punem la dispozitie cartuse de imprimanta la preturi avantajoase produse de Ricoh si o gama larga de cartuse compatibile cu diverse modele de imprimante. De asemenea va mai stam la dispozitie cu servicii profesioniste pentru incarcare cartuse cat si pentru curatarea acestora.

Avatanjul imprimantelor Ricoh

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

Imprimante laser
80%
Imprimante gel
95%
Imprimante second hand
85%

Despre imprimante

Imprimanta este un dispozitiv periferic ce executa o reprezentare a unui document electronic (tip text, imagine si alte formate ) intr-o forma fizica. In functie de model, fie ca este color, inkjet, wireless, imprimantele mai au posibilitatea de a printa documente de pe carduri de memorie, camere digitale, scanere sau telefoane inteligente.

Compania noastra distribuie imprimante proiectate atat pentru volum mic cat si pentru volum mare caracterizate prin calitate si performanta, utilizate pentru editare profesionala si pentru printuri de inalta calitate. In functie de tehnologia utilizata, imprimantele pot fi clasate in mai multe categorii, iar in functie de aceasta tehnologie putem determina costul produsului, intretinerea, viteza, zgomotul, calitatea si performanta de a printa documente. De asemenea unele imprimante nu functioneaza cu hartie din carbon sau transparente.

Categorii de imprimante

Putem clasa imprimantele in functie de tehnologie, de aceea va oferim imprimante laser care produc rapid la o calitate superioara si o grafica de exceptie, imprimante inkjet, functionabile cu cerneala si reprezinta cel mai intalnit tip de model. De asemenea mai exista si imprimante Ricoh cu cerneala solida, lichida sau fara cerneala precum cele termice.

Totodata exista o gama mult mai larga de produse spre exemplu in functie de utilitate, compania noastra va mai pune la dispozitie si imprimante portabile sau mobile, utile pentru deplasari, usor de manevrat si foarte practice.

Preturi imprimante

Oferim preturi competitive pentru imprimante in functie de modelul ales. Compania noastra ofera modele de calitate superioara produse de Ricoh, unul dintre lideri mondiali din domeniu. Pretul unei imprimante variaza in functie de modelul dorit si de timpul hartiei utilizate A4 sau A3, costul pentru achizitionare poate incepe de la aproximativ 100 euro si sa depaseasca 4000 euro, dar compania noastra ofera si servicii de inchiriere imprimante cu costuri extrem de avantajoase si cu toate serviciile incluse.

Contacteaza specialisti tai in imprimante Ricoh

Va stam la dispozitie cu produse de calitate superioara la telefon 0729220991 pentru Bucuresti, Buzau sau Prahova si la 0729488222 pentru zona din vestul tarii sau la email office@ricoh-service.ro.