Multifunctionale laser

Avatanjul multifunctionalelor cu laser

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

Costuri avantajoase
85%
Calitate superioara
90%
Durata de viata
95%
Fiabilitate
90%
Eficienta
95%

Multifunctionale laser Ricoh

Compania noastra va furnizeaza metode de printare mult mai economice si eficiente prin multifunctionale laser, oferite la preturi competitive din gama Ricoh. Produsele noastre sunt perfecte pentru utilizatori de acasa sau de la birou ce au nevoie de mai multe resurse din partea unui imprimante.

De la multifunctionale laser de mici dimensiuni si pana la produse pentru productie in masa, va punem la dispozitie o vasta linie de componente digitale color sau monocrom la preturi extrem de accesibile atat pentru cumparare cat si pentru inchiriere, ce pot oferi servicii de la imprimari documente, fotografii pana la alte utilitati tiparite color si profesional.

Ultimele modele de multifunctionale laser din gama Ricoh au posibilitatea de a printa pana la 12.000 de pagini pe ora, avand o viteza foarte mare si utilizate pentru producerea de documente personalizate si chiar pot concura cu o gama larga de produse din atelierele de tipografii. In comparatie cu produsele cu cerneala, multifunctionalele laser sau imprimantele au o viteza mult mai buna, costul pe pagina este mult mai mic iar durata este mai mare, de asemenea calitatea este net superioara produselor cu cerneala.

 
Citeste mai mult
0
Număr mișto
0
Echipamente vandute
0
Clienti
0
Reparatii efectuate

Comenzi multifunctionare laser

Pentru comenzi sau informatii legat de multifunctionale laser ne puteti contacta la numarul 0729220991 pentru Bucuresti, Prahova, Buzau si la 0729488222 prentru zonele Braila, Galati si Constanta sau prin email la office@ricoh-service.ro. Totodata suntem la dispozitia dvs pentru preturi si accesorii imprimante laser in cadrul adresei din Romania, Bucuresti, Strada Banat 28C, sector 1,010934 intre orele 09.00 si 18.00 de Luni-Vineri.