Multifunctionale Ricoh

Multifunctionale second hand

Compania noastra va pune la dispozitie pentru achizitie sau inchiriere imprimante laser monocrom si color la preturi competitive. Produse ofera o imprimare de inalta calitate, fiabilitate si eficienta.

Multifunctionale laser

Ultimele modele de multifunctionale laser din gama Ricoh au posibilitatea de a printa pana la 12.000 de pagini pe ora, avand o viteza foarte mare si utilizate pentru producerea de documente personalizate si care pot fi o alegere..

Multifunctionale laser

Copiatoarele sunt aparate care efectueaza copii de hartie dupa anumite documente sau fotografii intr-un mod rapid si ieftin. Majoritatea aparatelor utilizeaza un sistem numit xerografie care intai atrage si apoi transfera particulele pe..

Avatanjul multifunctionalelor Ricoh

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

Multifunctionale laser
90%
Copiatoare
95%
Multifunctionale second hand
85%

Despre multifunctionale

Multifunctionalele sunt echipamente mecanice ce cuprind o functionalitate a mai multor produse intr-unul singur, utilizate pentru a ocupa mai putin spatiu intr-un apartament sau birou ori pentru a furniza documente intr-un cadru mare. O multifunctionala actioneaza ca o combinatie a urmatoarelor functii: imprimanta, scaner, fotocopiator, fax sau email. Va oferim multifunctionale ieftine de tipul monocrom sau color de calitate superioara produse de Ricoh, utilizate atat pentru acasa sau birou cat si pentru companiile de productie publicitara.

De ce multifunctionalele Ricoh?

De ce multifunctionale Ricoh? Este bine cunoscuta rezistenta si ingeniozitatea produselor din Japonia, de aceea serviciile nostre reprezinta numai produse performante, durabile si eficiente pentru orice activitate. Astfel va putem oferi o gama variata de multifunctionale Ricoh tinand cont de numarul paginilor printate pe minut sau al copilor, dar si de rezolutia produsului exprimat in dpi. Va putem oferi multifunctionale cu 30, 40 sau 50 de pagini pe minut sau cu optiunea de copiere la o viteza de 25-90 copii/minut.

Ricoh ofera o linie completa de multifunctionale cu conectivitate la retea cu printare alb negru sau color, cu optiuni de scanare, printare, fax cat si dotate cu optiune profesioniste de finisare a documentelor. Incepand cu birourile din apartament si pana productia in masa multifunctionalele Ricoh se ridica la standardele dvs.

Categorii de multifunctionale

Aceste produse se claseaza in mai multe segmente, tinand cont de viteza de propagare, cat sunt de robuste sau de timpul de printare. Compania noastra va pune la dispozitie produse, putin costisitoare, uzuale, robuste, ce dau randament si care ofera o printare de calitate superioara. Toate produsele noastre sunt fabricate sub emblema Ricoh si sub aceasta emblema va oferim doua tipuri de multifunctionale: monocrom si color. Preturile pentru multifunctionalele monocrom incep de la aproximativ 100 EURO iar la cele color de la 200 EURO.

In functie de necesitate, echipa noastra va poate oferi toate detalii privind achizitionarea sau inchirierea unei multifunctionale. Din punct de vedere al utilizarii, putem clasa multifunctionale in produse utilizate la domiciliu si includ functiile de baza de imprimare si scanare, de asemenea avand si functia de copiere sau de fax. Mai exista si categoria utilizata pentru mici birouri sau birouri la domiciliu, produse ce inteleg functiile de copiere, printare scanare, functionalitati ale faxului si pot include depozitare de documente, fiind conectate in retea sau prin USB.

O alta categorie este cea destinata birourile si companiilor cu activitati crescute si de volum, functiile multifunctionalei fiind asemanatoare celorlalte modele adaugand stocarea documentelorintr-un mod securizat in retea, autentificari securizate, posibilitatea de a rula un software personalizat, destinatii avansate de scanare a retelei precum FTP ( File Transfer Protocol ), email, criptare pentru transmisia de date s.a.m.d. Mai exista si un ultim model de multifunctionale destinate productiei, produse mai scumpe decat celelalte modele, cu mai putine utilitati pe partea de retea dar care se concentreaza pe viteza mare, printare de inalta calitate, si functionalitate de finisare extrem de avansata, inclusiv crearea de carti cu inserare de coperta.

Citeste mai mult

Comenzi si informatii multifunctionale Ricoh

Daca ne sunati din Bucuresti, Buzau sau Prahova, ne puteti contacta telefonic la numarul 0729220991 iar pentru zonele Constanta, Braila sau Galati la numarul 0729488222, unde va putem oferi toate informatiile si preturile de achizitie sau inchiriere de multifunctionale Ricoh. De asemenea pentru detalii suplimentare, service sau accesorii ne puteti scrie la adresa office@ricoh-service.ro, sau in sediul din Romania, Bucuresti, sector 1, Strada Banat 28C, 010934, in cursul saptamanii, de Luni pana Vineri intre orele 09.00-18.00..