Reparatii Imprimante

Avatanjul reparatiilor de imprimante

Perspectiva serviciilor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

Costuri de reparatie reduse
85%
Garantie suplimentara
90%
Durata de viata si fiabilitate
95%

Servicii de diagnosticare si reparatii pentru echipamentele marca RICOH

Cu o experienta de peste 10 ani in domemiu, asiguram service pentru imprimante si multifunctionale marca RICOH . Efectuam diagnosticare si deblocare echipamente, la sediul clientului, fara a fi necesara deplasarea echipamentelor. Calitatea ridicata a reparatiilor se datoreaza personalului calificat, dotarii tehnice, a calitatii pieselor de schimb originale utilizate, seriozitatii si promptitudinii.

Reparatii imprimante Ricoh

Compania noastra este specializata in reparatii imprimante, multifunctionale din gama Ricoh indiferent de modelul produsului sau de utilitatea lui. De aceea daca intampinati probleme in care imprimante functioneaza la un nivel mult mai scazut decat a fost programata, echipa noastra poate creste performantele de printare fara a face rabat de calitate.

De asemenea daca exista un consum exagerat de cerneala sau de resurse, pot exista disfunctii care afecteaza buna desfasurare a produsului, unde asemenea prin serviciul nostru de service imprimante, vom efectua analizele si remedierile necesare intr-un timp cat mai scurt.

O alta problema pe care majoritatea clientilor nostrii le intampina o constituie calitate materialelor printabile care ori sunt distorsionate, fie calitatea este afectata chiar daca cartusele au fost incarcate. De asemenea si modul in care este afisata cantitatea de cerneala nu corespunde cu cea fizica sau diferite disfunctii ale sistemului de email sau de wireless pentru multifunctionale.

Citeste mai mult
0
Număr mișto
0
Echipamente vandute
0
Clienti
0
Reparatii efectuate

Reparatii imprimante Bucuresti

Fie ca este vorba de remedierea unor probleme sau de curatarea produsului serviciile noastre de reparatii imprimante Bucuresti se incadreaza in standardele profesionale de remediere a problemelor pentru aparatele din gama Ricoh. Detinem tehnologia necesara si experienta pentru a face fata oricaror provocari ce tin de reparatii imprimante sau multifunctionale.

Contacteaza service-ul pentru reparatii imprimante Ricoh

Echipa Ricoh Service poate fi contactata de Luni pana Vineri intre orele 09.00 – 18.00 la adresa de e-mail office@ricoh-service.ro pentru reparatii imprimante si suport legat de functionalitatea produselor Ricoh. De asemenea pentru zona din Muntenia suntem disponibili la telefonul 0729220991 iar pentru Dobrocea si Moldova la numarul 0729488222. De asemenea pentru alte detalii legat de service imprimante de mai gasiti si in biroul din Romania, Bucuresti, Strada Banat 28C, sector 1, cos postal 010934.