Imprimante laser

Avatanjul imprimantelor laser

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

Costuri de achizitie reduse
75%
Garantie suplimentara
95%
Durata de viata
80%

Imprimante laser Ricoh

Imprimantele cu laser presupune un proces electrostatic de imprimare digitala care reproduce rapid text si grafica de calitate superioara cu ajutorul unui fascicul cu laser si un tambur. Asemenea multifunctionalelor, imprimantele cu laser folosesc un proces de imprimare xerografica, fiind astfel un proces mult mai rapid decat imprimantele cu cartus. Aceste produse au schimbat rapid fiabilitate si utilitatea unei imprimante printr-o imprimare de inalta calitate, fiind o alegere comuna in pietele de afaceri si de consum.

Acest tip de produs are o serie de avantaje in comparatie cu modelul standard, spre exemplu curatarea este efectuata automat in momentul in care procesul de printare este finalizat, orice exces de toner fiind depozitat depozitat intr-un rezervor special.

Citeste mai mult

Modele de cartuse imprimanta

Compania noastra va pune la dispozitie pentru achizitie sau inchiriere imprimante laser monocrom si color la preturi competitive. De asemenea detinem in stoc si imprimante laser second hand, verificate, reconditionate si testate pentru a se ridica la cele mai intalte standarde si asteptari de functionalitate. Preturile pentru imprimantele laser color sunt mai ridicate decat cele alb-negru dar in ultimii ani acestea au scazut considerabil, ajungand in 2013 ca pretul unei imprimante laser sa ajunga si la 75 de dolari. Desi sunt mai costisitoare la achizitie, aceste produse sunt mai eficiente in procesul de printare, paginile fiind finalizate mai rapid si mai durabile in timp..

0
Număr mișto
0
Echipamente vandute
0
Clienti
0
Reparatii efectuate

Comenzi de imprimante laser Ricoh

Pentru comenzi imprimante laser sau pentru detalii suplimentare legate de produsele si serviciile pe care compania noastra vi le poate oferi ne puteti contacta la numarul 0729220991 sau prin email la office@ricoh-service.ro intre orele 09.00-18.00 de luni-vineri.