Tonere imprimanta

Avatanjul tonerelor Ricoh

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.
Costuri avantajoase
85%
Calitate superioara
90%
Durata de viata
95%
Fiabilitate
90%
Produse originale
100%

Tonere Ricoh

Tonerele sunt pudre utilizate in cadrul imprimantelor cu laser si a foto copiatoarelor si fac parte din categoria consumabile, avand o durata de viata limitata. Prudra din alcatuirea unui toner este conceputa din zahar, oxid de fier si carbon amestecat cu polimer iar imprimantele utilizeaza acest concept sub forma unui cartus cu laser sigilat. Cantitatea, dimensiunea difera in functie de modelul imprimantei, dar cu ajutorul companiei noastre dispuneti de tonere compatibile pentru toate modele din gama Ricoh la preturi accesibile.

De asemenea va oferim si servicii de intretinere sau curatare pentru imprimante sau multifunctionale. Cunoastem cat de dificila este indepartarea unei astfel de substante, de aceea dispunem de aparatura necesara pentru a curata orice aparatura cu ajutorul unor aspiratoare special concepute pentru astfel de intrebuintari.

Este foarte important sa nu curatati un toner cu ajutorul unui aspirator clasic deoarece acest produs contine proprietati electrostatice ce pot dezvolta sarcine electrice si poate duce chiar si la incendii. De aceea pentru curatarea unui toner imprimanta contacti-ne iar echipa noastra va va furniza servicii profesioniste de indepartare si curatare a produsului dvs.

De asemenea exista si alte situatii in care acest produs poate dauna sanatatii, un toner original dar si cele contrafacute poate ramane in aerul respirat pentru o perioada de timp, cauzand astfel probleme celor care sufera de probleme respiratorii precum astm sau bronsita. Din aceste cauze dar si pentru o eficienta va recomandam ca atunci cand intampinati probleme cu un toner imprimanta laser sa ne contactati pentru service si reparatii.

 
Citeste mai mult
0
Număr mișto
0
Echipamente vandute
0
Clienti
0
Reparatii efectuate

Preturi cartuse imprimanta

Cartusele sunt costisitoare, de cele mai multe ori pretul depaseste asteptarile cumparatorului, costul reprezentand in majoritatea cazurilor o importanta parte din produsul in sine. O modalitate eficienta de incarcare a unui cartus se poate face prin modificarea unui produs original pentru a permite o alimentare continua a acestuia, de asemenea exista si kituri care va permite o incarcare manuala a cartusului de fiecare data cand acesta se goleste. In anumite cazuri varianta cea mai optima o reprezinta achizitionarea unei noi imprimante, decat inlocuirea unui cartus, majoritatea producatorilor ofera preturi foarte accesibile imprimantelor avand un profit urias de pe urma cartuselor. Compania noastra va pune la dispozitie servicii eficiente si ieftine de umplere si de reutilizare a unui cartus la preturi extrem de competitive.

Comenzi cartuse imprimante Ricoh

Pentru comenzi cartuse imprimante, detalii tehnice ne gasiti la adresa din Romania, Bucuresti, Strada Banat 28C, Sector 1, 010934 intre orele 09.00 si 18.00 de Luni-Vineri sau la numarul de telefon 0729220991 pentru Bucuresti, Prahova sau Buzau, si la numarul 0729488222 pentru Braila, Galati si Constanta. De asemenea va stam la dispozitie si prin email cu detalii suplimentare legate de cartuse imprimante la adresa office@ricoh-service.ro.