Imprimanta gel

Avatanjul imprimantelor cu gel

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

Costuri de achizitie reduse
80%
Garantie suplimentara
90%
Durata de viata si fiabilitate
95%

Imprimante cu gel Ricoh

Noile modele de imprimante cu gel de la Ricoh au rolul de a micsoara costul de intretinere si de functionare, de asemenea concentratia de cerneala este ajustata cu continutul lasand in urma o imprimare clara, reducand in acelasi timp consumul de cerneala. Produsul este un sistem economic ce consolideaza culorile, economiseste, este atat monocrom cat si color si indpelineste mai multe functii sub un singur produs.

Sistemul de imprimante gel constituie o noua tehnologie peste cele cu cartus sau laser, fiind utilizate pentru aproximativ 1500 de printuri, iesind astfel din tiparele unei imprimante cu cerneala care tind sa se utilizeze mult prea repede si nu pot fi inlocuite sau incarcate rapid, pierzind astfel timp si eficienta.

Unul dintre marile avantaje a unei imprimante gel este ca au o durata de viata si de imprimare mai mare de aproximativ trei ori decat o imprimanta normala.

Citeste mai mult

Modele de cartuse imprimanta

Un cartus cu gel monocrom este putin peste 100 RON dar durata de viata a acestuia este mult mai lunga decat a unui cartus cu cerneala. Este important sa ne specificati modelul dorit si utilizarea imprimantei pentru a va recomanda cele mai bune produse din punct de vedere al eficientei. Imprimantele cu gel reprezinta un sistem produs de Ricoh si poate fi gasit in cadrul magazinului nostru atat pentru achizitionare cat si pentru inchiriere.

0
Număr mișto
0
Echipamente vandute
0
Clienti
0
Reparatii efectuate

Contactati-ne pentru imprimante gel Ricoh

Pentru informatii suplimentare legate de imprimante gel si de noul sistemul utilizat de produsele Ricoh ne puteti contacta prin email la office@ricoh-service.ro sau telefonic la 0729220991. Totodata va mai stam la dispozitie pentru comenzi de imprimante gel sau sesizari la adresa din Romania, Bucuresti, Strada Banat 28C, Sector1, cod postal 010934, intre orele 09.00 si 18.00 de Luni-Vineri.