Copiatoare

Avatanjul copiatoarelor

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

Costuri avantajoase
85%
Calitate superioara
90%
Durata de viata
95%
Fiabilitate
90%
Eficienta
95%

Copiatoare Ricoh

Copiatoarele sunt aparate care efectueaza copii de hartie dupa anumite documente sau fotografii intr-un mod rapid si ieftin. Majoritatea aparatelor utilizeaza un sistem numit xerografie care intai atrage si apoi transfera particulele de toner pe hartie sub forma unei imagini. Copiatoarele pot folosi de asemenea si tehnologia cu jet de cerneala dar majoritatea produselor utilizeza sistemul de xerografie.

Copiatoarele sunt des utilizate in educatie, in sistemul administrativ al statului sau in domeniul afacerilor si s-a preconizat ca acestea vor fi depasite deoarece distribuirea documentelor digitale este in continua crestere iar distribuirea de hartie fizica este din ce in ce mai putina. Deocamdata acesta predictie nu a fost concretizata, majoritatea companiilor utilizeaza acest sistem iar serviciile de copiatoare inca furnizeaza randament.

Citeste mai mult

Copiatoare color

Copiatoarele color au fost oferite catre vanzare incepand cu 1970 si pot reprezenta solutii eficiente de copiere a imaginilor, cartilor si a altor documente. Compania noastra va pune la dispozitie copiatoare color si ieftine concepute sub marca Ricoh atat intr-o forma simpla cat si atasate in cadrul unei multifunctionale. Va oferim copiatoare profesionale la vanzare sau inchiriere pentru o utilizare eficienta atat in cadrul companiilor mici cat si mari cu un volum mare de copii. Procesul de copiere are la baza o serie de etape: incarcare, expunere, dezvoltare, transfer si combinare.

 
0
Număr mișto
0
Echipamente vandute
0
Clienti
0
Reparatii efectuate

Copiatoare second hand

Oferim copiatoare second hand din marca Ricoh, reevaluate, testate si reconditionate pentru a se ridica la standarde ridicate de activitate. Avantajul achizitionari unui copiator second hand este pretul ieftin dar si garantia echipei noastre pentru fiabilitate si rezistenta a produsului de a face fata la un volum mare de copii. Va punem la dispozitie multifunctionale second hand ce au impletat si sistemul de copiere, utile in conditiile in care doriti o gama mai vasta de utilitati pentru biroul dvs. Produsele pot fi achizitionate sau inchiriate, ambele variante fiind oferite la preturi competitive.

Comenzi copiatoare Ricoh

Pentru detalii, comenzi legat de copiatoarele Ricoh, ne puteti gasi de Luni pana Vineri intre orele 09.00 si 18.00 la adresa din Bucuresti, Strada Banat 28C sau la numarul de telefon 0729220991. Nu in ultimul rand pentru caracterisitici ale produselor noastre, inchirieri de copiatoare si alte detaliine mai puteti gasi la adresa de e-mail office@ricoh-service.ro iar pentru Braila, Galati si Constanta ne puteti contacta la numarul 0729488222.