Va rugam asteptati...

Tonere imprimanta

Avatanjul tonerelor Ricoh

Perspectiva produselor oferite de Ricoh in raport pret, eficienta si fiabilitate.

00 Costuri avantajoase
00 Calitate superioara
00 Durata de viata
00 Fiabilitate
00 Produse originale

Tonere Ricoh

Tonerele sunt pudre utilizate in cadrul imprimantelor cu laser si a foto copiatoarelor si fac parte din categoria consumabile, avand o durata de viata limitata. Prudra din alcatuirea unui toner este conceputa din zahar, oxid de fier si carbon amestecat cu polimer iar imprimantele utilizeaza acest concept sub forma unui cartus cu laser sigilat. Cantitatea, dimensiunea difera in functie de modelul imprimantei, dar cu ajutorul companiei noastre dispuneti de tonere compatibile pentru toate modele din gama Ricoh la preturi accesibile.

De asemenea va oferim si servicii de intretinere sau curatare pentru imprimante sau multifunctionale. Cunoastem cat de dificila este indepartarea unei astfel de substante, de aceea dispunem de aparatura necesara pentru a curata orice aparatura cu ajutorul unor aspiratoare special concepute pentru astfel de intrebuintari.

Este foarte important sa nu curatati un toner cu ajutorul unui aspirator clasic deoarece acest produs contine proprietati electrostatice ce pot dezvolta sarcine electrice si poate duce chiar si la incendii. De aceea pentru curatarea unui toner imprimanta contacti-ne iar echipa noastra va va furniza servicii profesioniste de indepartare si curatare a produsului dvs.

De asemenea exista si alte situatii in care acest produs poate dauna sanatatii, un toner original dar si cele contrafacute poate ramane in aerul respirat pentru o perioada de timp, cauzand astfel probleme celor care sufera de probleme respiratorii precum astm sau bronsita. Din aceste cauze dar si pentru o eficienta va recomandam ca atunci cand intampinati probleme cu un toner imprimanta laser sa ne contactati pentru service si reparatii.

0

Ani de activitate

0

Echipamente vandute

0

Clienti

0

Reparatii efectuate

Comenzi tonere Ricoh

Pentru comenzi tonere sau caracteristi suplimentare legate de produsele noastre ne puteti contacta telefonic la numarul 0729220991 sau prin email la office@ricoh-service.ro. Totodata pentru preturi sau alte caracterisiti ale produselor oferite de compania noastra va mai stam la dispozitie si in cadrul adresei din Bucuresti, Strada Banat 28C.

tonere ricoh
Va stam la dispozitie cu informatii si comenzi legate de tonere Ricoh!